IZBOR IZ OGLASNIKA: Već sada masovna potraga za radnicima u turizmu – provjerite!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Elektro-voda d.o.o. Cres zapošljava na dvije pozicije na otocima Cres i Lošinj. Traženi djelatnici su: građevinski tehničar/inženjer građevinarstva (m/ž) i strojar (m/ž). Poslodavac je s radom krenuo 1955. godine, a naziv ‘Elektro-voda’ dobio je upravo iz razloga jer je u početku društvo osnovalo prvu električnu centralu u Cresu i brinulo se da grad ima električnu energiju. Elektro-voda se od dolaska pitke vode u Cres, 29. studenog 1953., kada je potekla prva voda iz Vranskog jezera, dugi niz godina brinula i opskrbljavala otoke Cres-Lošinj te se brinula i o vodovodnim i kanalizacijskim mrežama. Provjerite oglase ovog poslodavca na linku i pravovremeno se prijavite.

Šantek d.o.o. u Malinskoj, na otoku Krku, zapošljava konobara s radnim iskustvom (m/ž). Ukoliko imate osnovno znanje njemačkog i talijanskog jezika, a odgovorni ste u poslu i spremni na timski rad, možda je ovo posao za vas. Provjerite više detalja na linku i pravovremeno se prijavite.

Premium SM d.o.o., licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, zapošljava agenta za posredovanje u prometu nekretnina (m/ž) na otoku Krku. Traži se komunikativna, ambiciozna, odgovorna, proaktivna osoba za terensku obradu nekretnina, prezentaciju nekretnina kupcima, slanje ponuda te kontinuirano praćenje tržišta nekretnina. Prijavite se.

Ipsos d.o.o., agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja, zapošljava terenskog anketara (m/ž) u Primorsko-goranskoj županiji. Anketiranje se vrši po kućanstvima, na području ovisno o mjestu stanovanja ili željenom području rada, a svu potrebnu opremu za rad osigurava agencija. Prijavite se brzom prijavom.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. zapošljava trgovca (m/ž) za više programa u mjestu Škurinje, u Rijeci. Ako se pitate kako će izgledati vaš posao, uglavnom vas očekuju prodajni razgovori, kao i briga o uređenju i stvaranju ugodnog mjesta za kupovinu svim posjetiteljima. Više informacija, kao i uvjete, možete provjeriti na linku.

Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski tehničar – poslovođa (m/ž). ‘Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo  – održavamo i upravljamo njihovom pričuvom’, ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

Manpower za klijenta traži osobe za popunu radnog mjesta: radnik u proizvodnoj hali (m/ž). Mjesto rada je Višnjan, a poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima. Poslodavac vam nudi redovita i stimulativna mjesečna primanja, plaćene putne troškove, kao i bonuse. Klik na brzu prijavu.

Pro Design d.o.o. zapošljava projektanta brodskih konstrukcija (m/ž) u Rijeci. Tvrtka je osnovana 2010. godine i bavi se projektiranjem, inženjerstvom u području brodogradnje. Kroz godine iza nas stvorili se ime koje je prepoznato, kako u Hrvatskoj, tako i na području EU. Traži se više izvršitelja koje očekuju stimulativna primanja, mogućnost rada u inozemstvu, rad u motivirajućem i dinamičnom timu, kao i napredovanje kroz kontinuirani osobni razvoj. Prijavite se.

DEKRA za klijenta – Atlantic Grupu d.d., zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) u Istri, Rijeci i na Kvarneru. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na brojnim radnim pozicijama u Hotelu Punat d.d. Traže se recepcionar (m/ž), portir (m/ž), dostavljač (m/ž), barmen (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite na željeni natječaj.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari