IZBOR IZ OGLASNIKA: Zapošljavaju i njemačke tvrtke, provjerite!

Photo: Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pevec zapošljava Voditelja programa u prodajnom centru (m/ž) u Rijeci (Kukuljanovu)  – program Dom i dizajn. Pitate se kako će vaš posao na ovom radnom mjestu izgledati? Preuzet ćete odgovornost za ostvarenje plana prometa programa te za pridržavanje propisanih vizualnih standarda na području programa. Samostalno ćete upravljati timom djelatnika i redovito ćete pratiti i upravljati obrtajem zaliha programa. Zainteresirani ste? Prijavite se klikom na link.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za svog klijenta Inteseroh d.o.o. zapošljava Radnika na zaprimanju boca (m/ž). Mjesto rada: Rijeka. Na ovom poslu možete očekivati zaprimanje ambalaža od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže te razvrstavanje otpada koji se proizvede na prijemnoj rampi trgovačkog centra (karton, folija i sl.). Kliknite na prijavu. 

Agencija za zapošljavanje RIAdria Works j.d.o.o. zapošljava Građevinskog radnika (m/ž) s iskustvom u zidanju te sa spremnošću na učenje novih stvari. Mjesto rada: Rijeka. Rok prijave: 30.11. Prijave su na linku.  

Novatec d.o.o. u Labinu i Zagrebu zapošljava Projektanta/Programera sustava automatizacije (m/ž). Od znanja i kvalifikacija koje trebate zadovoljiti za ovo radno mjesto treba vam VŠS,VSS. Poželjno je napredno poznavanje rada na računalu, točnije poznavanje programiranja PLC-a (Siemens, Allen bradley, Snaider itd.) te  poznavanje EPLAN-a i AutoCAD-a. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH traži djelatnike za radne pozicije Dostavljača paketa/Kurira (m/ž) za lokaciju Zagreb i Pazin (Istra). Ovaj posao uključuje mogućnost korištenja službenog vozila (kombi vozilo) za dolazak i odlazak na posao, prikup paketa od strane klijenata, isporuku paketa na adrese primatelja. Predviđena plaća je u rasponu od 5000 kn do 6500 kn. Prijaviti se možete putem linka.

Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor ‘da’, baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

P.I.N. Personal GmbH zapošljava na radnom mjestu: Regruter za Homeoffice (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Opis posla uključuje objavljivanje oglasa za slobodna radna mjesta, obradu prijava, selekciju kandidata, intervjuiranje te organiziranje dolazaka u Njemačku i cijelu logistiku u novoj državi. Provjerite detaljnije na linku.

Grawe zapošljava 2 Prodajna predstavnika (m/ž) u Puli s okolicom. Usavršavanje, napredovanje, vrijedno iskustvo u međunarodnoj kompaniji, sve vas to čeka. Klik na link.

Manpower za svog klijenta, tvrtku Neofyton iz Novog Sada, zapošljava Sales Managera za terenski rad na području RH. Pozicija uključuje direktnu prodaju i obilazak klijenata na području Hrvatske. Osoba nema podređene osobe i direktno odgovara regionalnom voditelju prodaje u Novom Sadu. Prijavite se klikom na link.

Rusticor d.o.o. za ugovaranje novih objekata – luksuznih vila za odmor, zapošljava Agenta ugovaranja objekata (m/ž). Mjesto rada: Jadranska obala. Poduzeće traži više izvršitelja za ugovaranje novih objekata radi povećanja obujma poslovanja, a ovaj posao se može obavljati i uz stalno zaposlenje. Djelatnik koji je idealan za ovu poziciju ima najmanje SSS, usmjeren je na rezultate, dinamičnan je, komunikativan i u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Prijavite se brzom prijavom.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views