ČAVLE: Na turniru za slabovidnu djecu prikupljeno 8.410 kuna, donirali i radnici 3. maja bez plaće!

Poznati Riječani velikog srca zaigrali su mali nogomet za nacionalni projekt „Želimo vježbati vid“

U nedjelju, 11. studenog riječki odvjetnici, liječnici, sportski veterani, radnici, gradski vijećnici, novinari… došli su zaigrati humanitarni malonogometni turnir kako bi dali podršku vrijednom cilju, prikupljanju donacija da se u Rijeci otvori rehabilitacijski centar za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida. (OVDJE)

Mnoga poznata lica iz javnog života zaigrala su nogomet u ekipama: veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, riječki liječnici, vijećnici Gradskog vijeća Grada Rijeke, ekipa malonogometaša „3. maja“, ekipa „Metisa“, riječkih novinari te ekipa koja je predstavljala i samu udrugu – ekipa „…i djeci s ljubavlju“.

Prikupljena je donacija u iznosu od 8.410 kuna, a posebnu zahvalu treba uputiti malonogometašima “3. maja” koji su se, unatoč činjenici da nekoliko mjeseci radnici 3. maja nisu dobili plaću, također iskazali velikodušnim donacijama!

Prvo mjesto osvojili su veterani NK Borac, drugo ekipa Metisa i treće veterani NK Rijeke.

Malonogometni turnir za nacionalni projekt „Želimo vježbati vid“ organizirala je Udruga “…i djeci s ljubavlju” u suradnji sa Sportskim centrom Start Fun iz Čavli, a pokrovitelji ovog hvalevrijednog humanitarnog sportskog spektakla bili su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari