OGLASNIK POSAO.HR

IZBOR S POSAO.HR Brodogradilište 3. maj traži više elektromehaničara, a tu su i drugi poslovi širom županije!

Foto: Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Pepco traži nove radne snage na pozicijama: voditelj trgovine (m/ž), zamjenik voditelja trgovine (m/ž) i blagajnik/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Krk. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi stimulativna primanja, priliku za razvoj, popust za zaposlenike. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, najmanje srednjoškolsko obrazovanje i računalna pismenost. Prijavite se.

INA Grupa traži pripravnika u INA Grupi (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.7. Poslodavac nudi edukaciju i usavršavanje vještina uz mentora, stimulativna primanja i svu potrebnu opremu za rad. Radno vrijeme je fleksibilno, a jednom tjedno može se raditi i od kuće. Aplicirajte.

Metis d.d. zapošljava transportnog skladišnog manipulanta (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Rok prijave je 20.7. Potrebna je završena osnovna škola. Potražite kako aplicirati ovdje.

Mlinar traži vozača (m/ž) u Rijeci. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije i poželjna je jedna godina radnog iskustva. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike i još puno toga. Rok prijave je 6.8. Prijavite se čim prije.

Cvajko Motori u potrazi su za mehaničarom/ serviserom (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a rok prijave 16.7. Potrebno je radno iskustvo i vozačka dozvola A i B kategorije. Aplicirajte.

Mandi d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja jela i ostalih kuharskih poslova u konobi My Way u Selcu. Provjerite više na linku.

Studio Komadina d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž), recepcionar (m/ž) i medicinsku sestru (m/ž) u Rijeci. Potrebno je poznavanje talijanskog jezika u govoru i pisanju, radno iskustvo najmanje dvije godine i poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 16.7. Prijavite se na linku.

  1. Maj brodogradilište d.d. zapošljava elektromehaničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.7. Potrebno je više izvršitelja s minimalnih radnim iskustvom od pola godine. Provjerite detalje na linku.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 18.7. Potrebne su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost k rezultatima, upornost i organiziranost te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje i aplicirajte.

Luna efekt d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a rok prijave 20.7. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views