IZBOR S POSAO.HR: Globalno poznata kompanija uz plaću nudi i dnevni dodatak za ručak!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Viva Medis d.o.o., tvrtka je koja se bavi veleprodajom putem ljekarni, specijaliziranih trgovina i maloprodajom prirodnih proizvoda namijenjenih zdravlju. Trenutno u svoj tim pridružuje copywritera / voditelja projekta (m/ž) na Cresu. Od vas se zahtijeva viša škola (kao minimalna stručna sprema), znanje engleskog jezika, napredan rad na računalu te dvogodišnje radno iskustvo. Ako vas zanima plaća od 5.000 kn, znate što vam je činiti – klik na link i prijavu. 

Plodine zapošljavaju na impresivnih 12 pozicija u Rijeci. Traže se, između ostalih, voditelj odjela mesnice (m/ž), voditelj gastro odjela (m/ž), poslovođa (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu ovog poslodavca i aplicirajte na željeni natječaj, najkasnije do 26.09. Nemate puno vremena. 

Adria Grupa d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Kostreni. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznajete nove trendove u kulinarstvu, a odgovorno pristupate poslu – prijavite se.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Puli i Rijeci, te u drugim hrvatskim gradovima, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se. 

PK d.o.o., vodeći je proizvođač kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica u regiji te ujedno generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. U svoj tim pridružuje djelatnike na 5 pozicija. Između ostalih, traži i skladištara (m/ž), projektanta (m/ž), radnika na preši (m/ž). Provjerite sve raspoložive natječaje i aplicirajte na vrijeme. 

Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu, za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži više skladištara (m/ž) u Rijeci. Ako imate završenu (najmanje) srednju školu, krasi vas trogodišnje iskustvo u radu sa skladištenjem namještaja, a u mogućnosti ste raditi samostalno i odgovorno – prijavite se. 

RIAdria Works j.d.o.o., za klijenta, zapošljava projektanta / crtača (m/ž) u Rijeci. Glavni zadaci koji vas očekuju uključuju rad na nacrtima kamionskih prikolica te pretvaranje nacrta iz 3D u 2D. Ako imate iskustvo u navedenim poslovima te u programu Solid Work – aplicirajte. 

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Očekuje vas rad u ugodnoj atmosferi te plaća u rasponu od 4.500 kn do 6.000 kn. Od zaposlenika se očekuje komunikativnost te prisno ponašanje prema kupcima i odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Više detalja provjerite na linku. 

Maersk poziva zainteresirane kandidate da se prijave za poziciju: Customs House Brokerage Agent (m/ž), za rad u Rijeci. Poslodavac nudi uzbudljivu priliku za posao u međunarodnom, izazovnom poslovnom okruženju, s visokim tempom i raznolikošću. Uz osnovnu plaću dobit ćete i dodatak za ručak u iznosu od 50 kuna dnevno, a bilo koji prekovremeni sat bit će vam plaćen. Provjerite koje su to vaše ključne odgovornosti i prijavite se na vrijeme. 

Studenac, maloprodajni je lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije te u Istri. Trenutno u svoj riječki tim pridružuje djelatnika na poziciji: voditelj prodavaonice (m/ž). Glavni zadaci koje ćete obavljati uključuju osiguravanje neometanog rada prodavaonice, izradu rasporeda djelatnika, prijem robe te sve administrativne poslove vezane uz rad prodavaonice. Poželjna razina obrazovanja je srednja stručna sprema, a trebate i prijašnje radno iskustvo, komunikativnost, urednost te predanost poslu. Ukoliko želite postati dio ovog tima, prijavite se putem linka. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari