Kukuljan: “Nedopustivo je ponašanje gradske uprave prema gradskim vijećnicima i njihovim gostima”

Gradski vijećnik Josip Kukuljan uputio je danas “javnu poruku kolegama u Gradskoj upravi i mojim sugrađanima”

Njegovu “javnu poruku” prenosimo u cijelosti:

Žalosno je što si neki prisvajaju ekskluzivno pravo na šetnju po brodu “Galeb” bez zaštitne opreme dok drugima, predstavnicima gradskog vijeća koji dolaze s stručnjacima u kompletnoj zaštitnoj opremi i dozvolama Lučke uprave to onemogućavaju.

Mailom sam najavio da ću kao gradski vijećnik doći u obilazak broda Galeb u utorak 24.rujna, zajedno sa capt.Nedeljkom Kuzma i dipl.ing.brodogradnje Ivo Rezićem.

Razlog posjete je vizualni pregled broda kako bi se dobilo stručno mišljenje. Kasnije nam se pridružila i vijećnica Ivona Milinović.

Svi četvero smo stajali pred brodom punih 45 minuta čekajući spuštanje stepenica kako bi se popeli na brod. Djelatnik koji je na brodu nam nije htio spustiti stepenice, a odgovorne osobe u Gradskoj upravi nam nisu htjele ići u susret. Predsjednik gradskog vijeća mi je mailom odgovorio da će predložiti nadležnom Odjelu gradske uprave za kulturu da se u slijedećem razdoblju organizira razgled broda Galeb za sve članove Gradskog vijeća.

Poštovanom predsjedniku gradskog vijeća Andreju Poropatu poručujem da će taj razgled biti prekasno da bi se na temelju dodatnih argumenata protiv obnove spriječilo izglasavanje kredita na sjednici gradskog vijeća čija je točka ovaj ponedjeljak. Osim toga gradski vijećnici nisu dovoljno stručni da mogu dati svoje mišljenje na temelju vizualnog pregleda bez da su sa njima stručnjaci.

Očito je da se prava slika o brodu Galeb krije od javnosti i da nekome dobro odgovara da završi na remontu.“, piše u svome javnom obraćanju gradski vijećnik Josip Kukuljan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari