IZBOR S POSAO.HR: Hotel u Iki traži više djelatnika! Od “bellboya” do kuhara!

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

 

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Sub Rosa d.o.o traži referenta za iznajmljivanje vozila (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.3. Potrebni su uvjeti poznavanje rada na računalu, posjedovanje vozačke dozvole minimalno dvije godine, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a  poželjno je iskustvo rada u rent a car poslovnici. Postoji mogućnost mjesečne stimulacije ovisno o prodaji. Prijavite se.

  1. A. K. d.o.o. zapošljava na poziciji skladišni radnik u hladnjači (m/ž), u mjestu Kukuljanovo. Rok prijave je 3.3. Radno mjesto obuhvaća preuzimanje i slaganje robe u skladištu, pripremu robe za isporuku, utovar i istovar robe i ostalo. Poslodavac nudi službeni mobitel. Prednost donosi uvjerenje o osposobljavanju za rukovanje viličarem te radno iskustvo i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Zubak Grupa d.o.o. zapošljava referenta u poslovnici Rent a cara (m/ž) u mjestu Ližnjan. Rok prijave je 13.3. Posao obuhvaća upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila, rad u dinamičnom i prodajnom okruženju uz istodobno pružanje izvrsne usluge, učinkovito komuniciranje s klijentima i aktvnu prodaju dodatnih proizvoda i usluga i ostalo. Potrebna je proaktivna, vedra i odgovorna osoba, koja posjeduje vozačku dozvolu B dozvole te izvrsno poznaje engleski jezik. Aplicirajte.

Hotel Ikador zapošljava na pozicijama: Bell Boy/ Doorman (m/ž), djelatnik na bazenu/ plaži (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), radnik u praonici rublja (m/ž), sobarica (m/ž), zamjenik šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Ika/ Opatija. Rok prijave je 13.3. Poslodavac nudi kontinuirano ulaganje u edukaciju i daljnji profesionalni razvoj te rad u sredini koji vodi računa o zadovoljstvu zaposlenika i gostiju. Prijavite se ovdje.

Kurbla d.o.o. traži vozača C kategorije (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 4.3. Potrebno je više izvršitelja. Nudi se plaća do 7.500 kuna. Potrebno je manje od godine dana radnog iskustva te vozačka dozvola C kategorije. Prijavite se putem linka.

Fashion Company d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 15.3. Posao obuhvaća prodaju odjeće, obuće i modnih dodataka. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u prodaji odjeće, poznavanje engleskog jezika, komunikativnost i snalažljivost, proaktivan stav u prodaji, predanost radu, sposobnost organizacije, poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Dekra zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži Head of Human Resources – Europe, Middle East and Africa (including HRCM for Croatia) (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 4.3. Tvrtka nudi kompetitivna primanja, uspješno međunarodno poslovno okruženje, kreativnu i utjecajnu poziciju. Potrebna je minimalno visoka stručna sprema, poželjno u ljudskim resursima, odlične interpersonalne vještine, odlične organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se

Emmezeta zapošljava na pozicijama: blagajnik (m/ž), prodavač (m/ž), dekorater (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose i priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se najkasnije do 15.3. putem linka.

Aria d.o.o. zapošljava mornara na turističkom brodu (m/ž) na sjevernom Jadranu. Rok prijave je 6.3. Početna plaća iznosi minimalno 7.600 kuna. Posao je dinamičan, fleksibilan i raznovrsan, a podrazumijeva održavanje čistoće i funkcionalnosti raznih dijelova na brodu na visokom nivou, uz vještine priveza broja. Aplicirajte.

Reci R d.o.o. zapošljava magistra logopedije (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 27.3. Posao obuhvaća logopedsku procjenu i terapiju. Potražite kako aplicirati ovdje.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari