Video | (RI TV) Riječkom azilu za pse potrebna je obnova. Ovi preslatki lajavci trebaju vašu pomoć!

Članovi i volonteri Društva za zaštitu životinja Rijeka pozivaju sve sugrađane, prijatelje životinja i ljude dobra srca da se priključe akciji prikupljanja donacija za obnovu Azila za napuštene pse

Hitno je potrebna obnova bokseva, a krenulo se i u izgradnju izolacije (karantene) za smještaj novih i bolesnih pasa te izradu drenažnog odvoda kako bi se riješila voda koja se nakuplja za vrijeme kišnog vremena.

Sklonište za napuštene pse koje vodi Društvo za zaštitu životinja nalazi se na lokaciji između Kastva i Viškova te zbrinjava pronađene i napuštene pse iz cijele županije (Rijeke, Opatije, Kastva, Viškova…), a ponekad i iz drugih krajeva Hrvatske.

Trenutno je u azilu preko sto pasa, a vrijedne volonterke prepuštene su same sebi. Obnova neće biti moguća bez donacija o kojima azil u potpunosti ovisi. Razgovarali smo s volonterkom Ivanom Barić.

Saznajte više u reportaži:

Bojana Guberac, Mateo Levak

Podaci za uplate donacija: Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Velebitska 1, 51000 Rijeka Žiro-račun – IBAN: HR0223400091117016982 PBZ, opis plaćanja: “donacija za obnovu” poziv na broj (ako je potreban): 1117016982 PAYPAL: dzzzrijeka@gmail.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari