SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: JGL traži IT specijalista; Na širem riječkom području traže se taksisti, serviseri, trgovci, djelatnici u turizmu…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

JGL d.d. traži IT specijalista poslovnih sustava (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 13.03.2022. Posao uključuje održavanje postojećih IT poslovnih sustava, rad na IT projektima i novim IT rješenjima. Prijaviti se možete putem linka.

Valderke d.o.o. traži Konobara (m/ž), Šankera / Barmena (m/ž) i Pomoćnog konobara (m/ž). Mjesto rada je Otok Cres, a rok za prijavu je 17.03.2022. Poslodavac će sezonskom radniku osigurati smještaj i 3 obroka. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) na području Rijeke. Rok za prijavu je 31.03.2022. Traži se aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Poreču, Puli i Rijeci. Rok za prijavu je 16.03.2022. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste, osiguran smještaj te mogućnost sezonskog posla pretvaranja u stalno zaposlenje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences priprema se za novu sezonu i zapošljava na pozicije: Slastičar (m/ž), Sous Chef (m/ž), Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Voditelj bara (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar / Pomoćni konobar (m/ž). Mjesto rada je Punat, a rok za prijavu je 17.03.2022. Prijaviti se možete ovdje.

Kamp Konobe zapošljavaju na radne pozicije: Recepcionar (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kućni majstor (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Prijave se zaprimaju do 09.03.2022. Svim zaposlenicima poslodavac osigurava smještaj i 3 obroka. Prijavite se putem brze prijave.

Monoi d.o.o. traži Servisera caffe aparata (m/ž) na području Rijeke. Rok za prijavu je 14.03.2022. Djelatniku će biti osigurano službeno vozilo, mobitel te dodatna usavršavanja i edukacije. Prijavite se ovdje.

Villis Aurea Delikatese j.d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika na području Rijeke. Poželjno je iskustvo uHoReCa i Retail prodaji. Prijaviti se možete do 12.03.2022. putem brze prijave

Splendido d.o.o. zapošljava Recepcionara  u turističkoj agenciji (m/ž). Mjesto rada je Baška. Rok za prijavu je 10.03.2022. Od kandidata se zahtijeva poznavanje minimalno dva strana jezika i znanje rada na računalu. Prijaviti se možete putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u McCafeu (m/ž) u Rovinju i Vukovoj Gorici.  Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto uz atraktivna primanja i stimulativne dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 21.03.2022. putem brze prijave.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari