IZBOR S POSAO.HR: McDonald’s zapošljava više djelatnika u restoranu u Rijeci, nude brojne pogodnosti

Foto: Riportal.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži operatera za chat komunikaciju s klijentima (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 10.1. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, fleksibilno radno vrijeme i plaćenu edukaciju. Poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, razvijene komunikacijske vještine, strpljivost i ljubaznost u komunikaciji uvjeti su rada. Prijavite se.

Opatija nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za nekretnine (m/ž) na Krku i Rabu, u Opatiji, Crikvenici, Cresu, Lošinju. Rok prijave je 1.2. Traže se agenti sa ili bez iskustva za rad. Aplicirajte

Möbel land d.o.o. zapošljava u Rijeci i Kukuljanovu na pozicijama: monter namještaja i kuhinja (m/ž), prodavač (m/ž) na odjelu tekstila, zavjesa, posuđa i ostalih artikala za uređenje doma te skladištar (m/ž). Prijave su otvorene do 20.1. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i srednjoškolska sprema. Za poslove je potrebno od jedne do tri godine iskustva. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Rijeci (Tower centar, Vrata Jadrana). Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se.

Plodine zapošljavaju prodavače (m/ž) u Rijeci. Višegodišnje radno iskustvo je prednost, a potrebne su izražene komunikacijske i prodajne vještine, spremnost na timski rad i upornost u radu. Traži se srednjoškolska stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, stimulativnu plaću, mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja. Aplicirati možete najkasnije do 10.1. Prijavite se.

Studenac d.o.o. zapošljava u Rijeci na poziciji voditelj prodavaonice (m/ž). Potrebno je osigurati neometan rad prodavaonice, izraditi raspored djelatnika, raditi sve administrativne poslove vezane za rad prodavaonice te prijem robe i popratnu dokumetaciju i ostalo. Očekuje se srednjoškolska razina obrazovanja, poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost i sklonost timskom radu, urednost, pouzdanost, predanost poslu. Radno iskustvo u trgovini je prednost. Aplicirajte najkasnije do 10.1. putem linka.

Valamar zapošljava na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Mjesto rada: otok Krk, otok Rab. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 31.1. Posao se sastoji od dostave plinskih boca fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Nudi se plaća od 4.500 do 6.000 kuna. Očekuje se komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu te odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Prijavite se.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 15.1. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se na ovdje.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava u Rijeci prodajnog zastupnika za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Rok prijave je 19.1. Posao obuhvaća rad s novim i postojećim korisnicima, sustavnu obradu tržišta, administraciju korisničke dokumentacije, kontaktiranje i ugovaranje novih poslovnih korisnika i ostalo. Potrebni su jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, motivacija za ostvaranje ciljeva, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari