SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR “Svim zaposlenicima osiguravamo smještaj i 3 obroka”, ponuda je koju će zainteresirani svakako razmotriti!

Foto: RTL

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Veliko plavetnilo d.o.o. traži Prodavača u trgovini ribolovne opreme (m/ž). Mjesto rada je Ičići. Od kandidata se očekuje volja i želja za proširivanjem znanja u području ribolovne opreme. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 5000kn do 6000kn. Prijave se zaprimaju do 04.03.2022. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika HoReCa (m/ž) u Rijeci. Prijave traju do 09.03.2022. Posao uključuje svakodnevno kontaktiranje kupaca uz obilaske te registraciju novih i praćenje prometa dodijeljenih kupaca. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) na području Rijeke. Rok za prijavu je 31.03.2022. Traži se aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Adriatech d.o.o. traži referenta logistike / odnosa s dobavljačima (m/ž). Mjesto rada su Matulji. Prijave se zaprimaju do 09.03.2022. Od kandidata se očekuje spremnost za rad u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, visok stupanj odgovornosti i inicijative te dobre organizacijske vještine. Prijaviti se možete pute brze prijave na portalu posao.hr.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava Dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 01.04.2022. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi i plaću u iznosu 4500kn do 6000kn te primanje u stalni radni odnos. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences priprema se za novu sezonu i zapošljava na pozicije: Slastičar (m/ž), Sous Chef (m/ž), Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Voditelj bara (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar / Pomoćni konobar (m/ž). Mjesto rada je Punat, a rok za prijavu je 17.03.2022. Prijaviti se možete ovdje.

Splendido d.o.o. zapošljava Recepcionara  u turističkoj agenciji (m/ž). Mjesto rada je Baška. Rok za prijavu je 10.03.2022. Od kandidata se zahtijeva poznavanje minimalno dva strana jezika i znanje rada na računalu. Prijaviti se možete putem linka.

Kamp Konobe zapošljavaju na radne pozicije: Recepcionar (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kućni majstor (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Prijave se zaprimaju do 09.03.2022. Svim zaposlenicima poslodavac osigurava smještaj i 3 obroka. Prijavite se putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Prodajnog predstvanika (m/ž) na području Primorsko-goranske županije. Poslodavac nudi slobodne vikende, službeni automobil na raspolaganju 24/7, stabilna i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 08.03.2022. putem brze prijave.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari