SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: Volite bicikle i sve oko njih? Hervis u Rijeci traži prodavača i servisera bicikla

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Valamar Riviera d.d. traži Šefa kuhinje (m/ž) za rad u Zvonimir Sunny Hotelu na Krk. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 10 000kn i uključivanje u program nagrađivanja, ugovor na određeno uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno te osiguran smještaj i obroke. Prijaviti se možete do 30.04.2022. putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Administratora na odjelu dostave (m/ž) u Rijeci i Puli. Rok za prijavu je 21.04.2022. Potrbana je minimalno jedna godina radnog iskustva, završena SSS te dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Riječka razvojna agencija Porin d.o.o. traži Koordinatora za inkubatore proizvodnih djelatnosti i tehnološkog laboratorija (m/ž) u Rijeci. Kandidat će biti zadužen za rad na CNC stroju, 3D printeru i 3D skeneru te u AutoCAD-u.Prijave se zaprimaju do 16.04.2022. putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Rijeci. Rok za prijavu je 15.04.2022. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste, osiguran smještaj te mogućnost sezonskog posla pretvaranja u stalno zaposlenje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem linka.

Volta zapošljava Pizza Majstora (m/ž) u Malinskoj. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 10 000kn do 15 000kn za sezonski posao od  01.05.2022. do 1.10.2022. Prijaviti se možete do 15.04.2022. putem brze prijave.

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača  / Prodavača (m/ž) u Ravnoj Gori. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, stimulativna primanja uz plaćene troškove prijvoza i prehrane te ostale dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 15.04.2022. putem brze prijave.

Elez d.o.o. / Hotel Marina traži Noćnog recepcionera (m/ž). Mjesto rada je Selce, Crikvenica. Rok za prijavu je 30.04.2022. Kandidatu se nudi stalan posao za rad na recepciji hotela. Možete se prijaviti brzo i jednostavno putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava Djelatnika u call centru (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi dinamičan i odgovoran posao, redovna primanja i mogućnost napredovanja. Prijave se zaprimaju do 16.04.2022. putem brze prijave.

Hervis d.o.o. traži Servisera / Prodavača (m/ž) u Rijeci. Od kandidata se očekuje veliko iskustvo i reference u servisiranju bicikala i skija. Prijavite se do 17.04.2022. putem linka.

Mango Moda d.o.o. zapošljava Pomoćnika u prodaji  (m/ž) na pola radnog vremena. Rad se izvršava u Rijeci. Od kandidata se očekuju dobre komunikacijske vještine, odgovornost i marljivost te fleksibilnost u radu. Prijavi se možete do 14.04.2022. putem brze prijave

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari