SVAKOGA DANA I TOPLE MARENDE

Izvrsna atmosfera zavladala je na Adventiranju na Rezoluciji! Pogledajte što nas čeka idućih dana i za vikend

Adventske radosti i službeno su počele, Adventiranje na Rezoluciji ispunjeno je odličnom glazbom i vrhunskom zabavom, uz pravu rapsodiju koju su pripremile vrijedne gastro ekipe!

Već se prvog dana Adventiranja dalo naslutiti kako će ovo biti prosinac za pamćenje, a čarolija koja je zavladala Trgom trajat će sve do početka siječnja.

Zvjezdano nebo s pregršt lampica i svjetleći borovi zaštitni su znak Adventiranja, dok veselo prosinačko raspoloženje uz glazbu i ugostiteljsku ponudu ovdje postaje imperativ!

Svakoga dana u toplim pićima i izvrsnoj klopi uživa se uz glazbenu kulisu -ove srijede slijedi after job party uz L’amour trio, dok u četvrtak glazbu pušta DJ Politix.

Tijekom vikenda će Adventiranje biti nepogrešiva lokacija za izlazak jer u petak nastupa TS Baruffa & DJ Macola, u subotu SuperCover band i Daniel Beni. Nedjelja će također proteći u zanimljivom tonu, uz nastup dječjih zborova i DJ-a Brunoix.

Kako je Adventiranje smješteno u samom centru grada, posjetitelje mirisi s adventskih kućica mame u svako doba dana pa je tim okolnostima prilagođena i ponuda. Naime, ugostitelji svakoga dana nude tople marende na žlicu od 11 do 14 sati, a tijekom adventa na kućicama će se moći kušati uistinu šarolika ponuda jela.

Adventirati na Rezoluciji posjetitelji mogu svakog radnog dana od 11:00 sati do ponoći, a petkom i subotom do 2:00 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari