JAVNI POZIV: Traži se 20 novih pripadnika Prometne jedinice mladeži

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Odjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu i Postaja prometne policije Rijeka objavljuju javni poziv za prijam dvadeset kandidata u Prometnu jedinicu mladeži

Na temelju članka 5. stavka 7. Zakona o sigurnosti prometa na cestama („Narodne novine“ br. 67/08, 48/10, 74/11, 80/13, 158/13, 92/14, 64/15 i 108/17) i Odluke Grada Rijeka, Odjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu, Klasa: 630-01/18-01/2, Urbroj: 2170/01-07-00-18-2, od 16. travnja 2018. godine, Policijska uprava Primorsko – goranska, Postaja prometne policije Rijeka objavljuje

Javni poziv za prijam 20 kandidata u Prometnu jedinicu mladeži

Opis poslova:

upravljanje prometom na raskrižjima i drugim mjestima
nadzor vozila i vozača te nadzor parkiranja vozila pod nadzorom policijskih službenika

Uvjeti za pripadnike prometne jedinice mladeži:

hrvatski državljani
navršenih 18 godina starosti
redovni studenti
primjerenost u učenju, ponašanju i radu
nekažnjavanost
zdravstvena sposobnost

Uz prijavu na javni poziv kandidati su dužni priložiti:

potvrdu o statusu redovnog studenta
potvrdu liječnika obiteljske/opće medicine o zdravstvenoj sposobnosti
presliku osobne iskaznice ili prijave boravišta
broj mobitela
adresu elektronske pošte

Prijave na javni poziv podnose se osobno ili putem pošte u roku od 15 dana od dana objave poziva, najkasnije do 17. svibnja 2018. godine, bez obzira na način dostave, na adresu: Postaja prometne policije Rijeka, Ciottina kbr. 25 s naznakom: “Javni poziv za prijem kandidata u Prometnu jedinicu mladeži” NE OTVARATI.

Zakašnjele i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Svi kandidati, koji zadovolje formalne uvjete javnog poziva, dužni su proći program osposobljavanja pripadnika Prometne jedinice mladeži. Po završenom osposobljavanju izvršit će se testiranje, a 20 kandidata biti će izabrano na osnovu ostvarenih bodova kao i uspješnom svladavanju praktičnog dijela obuke, te će biti primljeni u Prometnu jedinicu mladeži.

Prometna jedinica mladeži biti će angažirana tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2018.g. i po potrebi tijekom cijele godine.

Za kandidata koji se ne odazove ili neredovito polazi program za osposobljavanje smatrat će se da je povukao prijavu na javni poziv.

Za sve informacije zainteresirani se mogu obratiti u Postaju prometne policije, Ciottina 25 radnim danom od 08,00 do 15,00 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views