VRHUNSKA FARMACEUTIKA

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

Vrhunska farmaceutika u JGL Pharma Valley kompleksu

Nakon završetka projekta INTEGRA i investicije od 53 milijuna eura u nove razvojne, proizvodne i skladišne pogone u Rijeci i na Kukuljanovu, JGL je oglasio veći broj novih radnih mjesta na dvjema pozicijama, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Novi proizvodni pogoni predstavljaju sam vrh farmaceutske tehnologije i nude zaposlenicima priliku za rad u modernom visokotehnološkom okruženju u kojem stvaraju inovativne proizvode koji osvajaju svjetska tržišta. Zaposlenicima JGL nudi sigurnost stalnog zaposlenja, konkurentna primanja i brojne dodatne pogodnosti, stvarajući tako idealno mjesto za profesionalni rast i osobni razvoj.

Tko su idealni kandidati?

Uvjet za prijavu je srednja stručna sprema, idealno u biomedicinskom ili tehničkom području. Poželjni kandidati su svi oni koji pokazuju interes i motivaciju za rad u proizvodnji farmaceutskih proizvoda, a spremni su precizno i organizirano pristupati radnim zadacima. Prednost imaju osobe usmjerene na timski rad, koje njeguju kvalitetnu i efikasnu komunikaciju i pokazuju inicijativu u rješavanju problema.

JGL nositelj certifikata „Poslodavac Partner“

Nove zaposlenike u JGL-u očekuje inovativno i poduzetno okruženje u kojem zaposlenik nije samo „kotačić u sustavu“, već važan element koji čini razliku. Program razvoja zaposlenika počinje od prvog dana, što uključuje onboarding proces, individualni plan razvoja svakog zaposlenika, edukacije i kvalitetan mentorski program. Paket pogodnosti je raznolik i fleksibilan, a zaposlenici imaju mogućnost odabira opcija koje im najviše odgovaraju.

JGL je nositelj certifikata „Poslodavac Partner“ koji se dodjeljuje organizacijama koje održavaju visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima, a od 2022. godine učvrstio je svoje mjesto u najprestižnijoj skupini poslodavaca certifikatom „Above and Beyond“ za područje inovacija u području upravljanja ljudskim resursima.

Posjetite našu stranicu kako biste saznali više o otvorenim pozicijama i postali dio JGL tima.

O JGL-u

JGL je tvrtka osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj. Danas gotovo 85 posto prihoda ostvaruje izvan Hrvatske te se njihovi proizvodi prodaju na 60 tržišta diljem svijeta.

Zapošljava preko 1100 uglavnom visokoobrazovanih ljudi, a prosječna dob zaposlenika je 40 godina, pri čemu 76 posto zaposlenih čine žene. Proizvode preko 150 brendova, a od proizvoda su najpopularniji Aqua Maris, Meralys, Vizol S i Dramina. U prošloj godini JGL je ostvario gotovo 200 milijuna eura ukupnih prihoda i osnažio poziciju najveće farmaceutske kompanije u domaćem vlasništvu. (promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari