DOKUMENTARNI FILM O RIJEČKIM TINEJDŽERIMA

Još možete na audiciju! Produžene prijave za uloge u filmu “Koga briga”

Ilustracija: Dusko Marusic/PIXSELL

„Koga Briga” je dugometražni dokumentarni film koji kroz dvije godine prati 5 riječkih tinejdžera koji u burnom i nepredvidivom procesu odrastanja traže svoje mjesto i ulogu u društvu

Polazišna točka filma su stvarni problemi, ljudi i događaji u svijetu generacije Z, ispričani iz perspektive mladih protagonista.

Kako je riječ o dokumentarnom filmu, Filmaktiv traži stvarne osobe, srednjoškolce prvih, drugih i trećih razreda koji žele sudjelovati u radu na filmu kao protagonisti. Želja Filmaktiva je čuti iz prve ruke kako pripadnici riječke generacije Z gledaju na svijet, koji su njihovi snovi i strahovi, kako vide svoju budućnost, što ih najviše veseli i čemu se nadaju.

Snimanje je previđeno u lipnju ove godine, a zainteresirani mladi za prvi krug audicije mogu se prijaviti slanjem videa naziva Prezime_audicija preko platforme WeTransfer na filmaktiv@filmaktiv.org.

Za prijavu na audiciju potrebno je poslati kratki video u trajanju do minute i pol u kojem se je potrebno predstaviti na što kreativniji način.

Filmaktiv će odabrane mlade pozvati na drugi krug audicije krajem svibnja, a početkom lipnja slijedi trodnevna radionica s redateljicom i dramaturginjom Oljom Lozicom i snimanje.

Rok za prijavu na prvi krug audicije produžen je do 16.05.2021.

Projekt „Koga briga” sufinancira Hrvatski audiovizualni centar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari