Još tri dana do velikog koncerta: Poznati svi izvođači koji će zabavljati Riječane na koncertu “Sve za našu djecu”!

Poznati su svi izvođači i program humanitarne manifestacije “Sve za našu djecu”

Koncert će se održati na Trgu Riječke Rezolucije, u četvrtak 16. svibnja.

Četvrta humanitarna akcija Kanala Ri i Udruge Riječko srce ove godine namijenjena je  Udruzi Rijeka 21 za opremanje senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom.

Koncertu će prethoditi Festival humanosti koji će se održati istoga dana na Korzu u sklopu kojeg će predstavnici dječjih vrtića, škola i učeničkih domova na štandovima prodavati vlastoručno izrađene rukotvorine, a prihod ide u korist akcije Sve za našu djecu.

Iza 18 sati program se seli na Trg Riječke rezolucije. Na koncertu će nastupiti Leteći odred, Alen Islamović, Neno Belan, Gustafi, Jole, Mia Negovetić, Marko Tolja, Colonia, Davor Lukas (FIT), Mauro Staraj, Koktelsi i mnogi drugi.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Ulaz na koncert je besplatan, a građani se mole da pozivom na 0609009 (5kn+pdv) doprinesu akciji.

Kanal Ri i TV Istra prenosit će koncert, a u studiju Kanala Ri bit će organiziran Call centar iz kojeg će se na humanitarni telefon 060 9009 javljati poznati građani, sportaši, glazbenici, liječnici, novinari i mnogi drugi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari