ODLIČAN REZULTAT

Kastav na 4. mjestu u Hrvatskoj po zapošljavanju! Mostarac: “Na dobrom smo putu s privlačenjem novih ulaganja”

Grad Kastav je visokom četvrtom mjestu po zapošljavanju prema podacima Državnog zavoda za statistiku koji je izašao s podacima o zaposlenosti za ožujak 2019. godine

Prema tim podacima u postotku su vodeći po zapošljavanju bili Kutjevo, Otok, Ilok, Kastav, Vrgorac, Lepoglava, Pakrac, Hrvatska Kostajnica, Imotski i Pregrada.

“Ovi podaci zaista vesele jer pokazuju da smo na dobrom putu s privlačenjem novih ulaganja. Između ovih rezultata i realnog trenutka je izbila pandemija koronavirusa, no Grad Kastav nastavio je s poticajima poduzetnicima i brzo reagirao s olakšicama u najtežim trenucima „lockdowna“ kako bi se umanjile negativne posljedice korona krize.

Zahvaljujući novim investicijama, poput početka rada novog trgovačkog centra Plodine u Kastvu gdje je otvoreno 45 novih radnih mjesta, i gradnje četiri nove hale u Radnoj zoni Žegoti, i dalje unatoč krizi očekujemo ovako dobre statističke pokazatelje”, kazao je gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari