TRY THEATRE PROJEKT

‘KAZALIŠTE ZA INKLUZIJU’: Riječko kazalište po prvi puta organizira radionicu kreativnog pisanja za osobe s tjelesnim invaliditetom

Kazalište za inkluziju, pilot je projekt riječke udruge The Rijeka Youth Theatre (TRY theatre) s ciljem razvoja novog programa radionica kreativnog pisanja za osobe s tjelesnim invaliditetom.

S obzirom na trenutnu situaciju s virusom Covid-19 program je prilagođen virtualnom online izdanju te će se odvijati putem Zoom platforme.

Tema radionica je kreativno dramsko pisanje, a više o programu moći ćete saznati na prvom uvodnom satu koji će se održati 14.11.2020. u 10:30 h. Radionice će se održavati četiri subote za redom u istom terminu u trajanju od 90 minuta, a u tom će periodu svi sudionici imati prilike raditi na svojim kreativnim tekstovima i razvijati svoje vještine i talente. Tijekom radionica tekstovi će se pisati na temelju danih predložaka, no bez sputavanja kreativnih potencijala!

Radionice su namijenjene osobama s tjelesnim invaliditetom starijim od 18 godina, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila: try@trytheatre.org.

Voditeljica projekta “Kazalište za inkluziju” je Daniela Špoljarić, a projekt je sufinanciran sredstvima Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari