OBAVEZNO NARUČIVANJE

KBC Rijeka od nedjelje uvodi uslugu PCR testiranja uz plaćanje

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Potaknuti upitima zainteresiranih građana koji zbog administrativno-pravnih ili drugih osobnih razloga (npr. put u inozemstvo ili slično), trebaju nalaz obavljenog PCR testiranja na SARS-CoV-2, KBC Rijeka će od nedjelje, 21. ožujka 2021. omogućiti PCR testiranja uz plaćanje.

Narudžbe se primaju svaki dan do 15 sati putem telefona na broj 051 658 844 ili e-mailom na adresupcr-covid@kbc-rijeka.hr.

Od osobnih podataka prilikom narudžbe potrebno je navesti: ime i prezime, datum rođenja, OIB, informacije za kontakt (e-mail i broj mobitela/telefona) te kada je potreban rezultat testa (datum). 

PCR  testiranje uz plaćanje provodit će Klinički zavod za kliničku mikrobiologiju KBC-a Rijeka u dva dnevna termina – od 08.30 do 09.30 i od 12 do 13 sati svakog radnog dana i vikendom.

Nalazi će biti gotovi unutar 24 sata od primitka uzorka, a izdavat će se na standardiziranom dvojezičnom obrascu (hrvatskom i engleskom) te će sadržavati podatke o datumu testiranja, datumu izdavanja nalaza te satu uzorkovanja.

Cijena testiranja iznosi 490 kuna. Obavezno je plaćanje unaprijed, preporuka je online putem (e-bankingom) ili uplatnicom, a prilikom dolaska na testiranje u zakazanom terminu potrebno je prije testiranja predočiti potvrdu uplate.

Podatci za uplatu:

Hrvatska poštanska banka

IBAN: HR88 2390 0011 1003 6638 4

Poziv na broj: OIB pacijenta

Opis: test COVID-19, IME I PREZIME pacijenta

Testiranje će obavljati djelatnici Kliničkog zavoda za kliničku mikrobiologiju KBC-a Rijeka na riječkom lokalitetu u kontejneru smještenom ispred ulaza u Hitni trakt, kod glavne zgrade bolnice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari