'VELIKO PRIZNANJE ZA KBC RIJEKA'

KBC Rijeka potpisao memorandum s EUFOR-om o pružanju zdravstvenih usluga

Klinički bolnički centar Rijeka potpisao je u petak, 16. rujna Memorandum o razumijevanju sa Snagama Europske unije (EUFOR) o korištenju usluga riječke ustanove.

Svrha je Memoranduma postizanje sporazuma o uvjetima pod kojima će KBC Rijeka pružati zdravstvene usluge EUFOR-u. Obaveza je KBC-a Rijeka pružanje najbolje moguće liječničke pomoći pacijentima pripadnicima EUFOR-a, što uključuje sve vrste potrebnih pregleda, kirurških intervencija i pretraga.

Potpisivanju Memoranduma ispred EUFOR-a nazočili su pukovnik Siegfried Dohr, rukovoditelj Službe za pravne poslove zapovjednika EUFOR-a, mr. Igor Dimitrovski, pomoćnik rukovoditelja Službe za pravne poslove zapovjednika EUFOR-a i dr. Yakova Mariya, medicinska savjetnica zapovjednika EUFOR-a, dok su KBC Rijeka predstavljali ravnatelj prof. dr. Alen Ružić, zamjenica ravnatelja mag. oec. Nikolina Đuran, pomoćnica ravnatelja prof. dr. Renata Dobrila Dintinjana imag. iur. Ivana Arapović uime Pravne službe.

Nakon potpisivanja Memoranduma, ravnatelj Ružić izrazio je veliko zadovoljstvo potpisivanjem ovog dokumenta i budućom suradnjom s EUFOR-om. “Riječ je o velikom priznanju za KBC Rijeka koji je u međunarodnim okvirima prepoznat kao tercijarni zdravstveni centar koji može pružiti vrhunske zdravstvene usluge na korist šire zajednice” – istaknuo je ravnatelj riječkog KBC-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari