ZBOG BRŽE PROTOČNOSTI PROMETA

KD Autotrolej: Od 1. do 14. siječnja 2023. godine putne karte neće se prodavati kod vozača

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

KD Autotrolej odradilo je sve potrebne pripreme kako bi prilagodilo poslovanje i tarifni sustav za uvođenje eura kao sredstva za plaćanje usluge javnog prijevoza

S tim u vezi obavještavaju sve korisnike kako se u periodu od 1. do 14. siječnja 2023. godine putne karte kod vozača neće prodavati. U navedenom razdoblju propisana je kupnja karata u eurima i kunama a povrat razlike isključivo u eurima.

Ovakva odluka donijeta je kako se ne bi utjecalo na dinamiku prijevozne usluge, odnosno kako bi se izbjeglo usporavanje linija radi procesa kupnje karata i povrata novca.

Za kupnju karata u tom razdoblju korisnicima su na raspolaganju prodajna mjesta KD Autotrolej, te kiosci (Tisak plus, Inovine) , kao i web trgovina www.rijekacitycard.hr

Sukladno propisima, papirnate karte (cvikalice), bile s prikazom cijene u kunama ili s dvojno prikazanim cijenama, bit će u optjecaju do isteka zaliha.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari