OBILJEŽAVANJE DANA PLANETA ZEMLJE

GalerijaKD Čistoća na Korzu dijelila torbe i sadnice, građani čekali u poduljem redu i potvrdili uspjeh akcije

Kao jednu od akcija kojom se obilježava Dan planete Zemlje KD Čistoća je na Korzu, ispred zgrade Radio Rijeke, dijelilo građanima platnene torbe i sadnice raznih vrsta trajnih biljaka.

Akcija podjele platnenih torbi i trajnica povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje je zbog prognoziranog lošeg vremena u petak 22. travnja, prebačena za današnji dan.

KD Čistoća je pripremilo ukupno 200 platnenih torbi za građane s ciljem poticanja ekološke svijesti i korištenja višekratnih platnenih torbi umjesto jednokratnih plastičnih vrećica. Uz platnenu torbu, svaki građanin je na poklon dobio i jednu sadnicu trajne biljke po svom izboru.

VIDEO DANA:

Osim toga, KD Čistoća je već ranije pripremilo i provelo dodatne aktivnosti s ciljem prigodnog obilježavanja Dana planeta Zemlje, od besplatnih edukativnih radionica kućnog kompostiranja do radionica izrade torbi od plastičnih vrećica za građane u Riperaju.

Sve se akcije održavaju pod motom: Učini svaki dan Danom planeta Zemlje!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views