RAZLOZI ZA SREĆU

Kiša? Ma kakva kiša! Pred nama je bogat adventski vikend u Rijeci

Foto: Visit Rijeka

U sklopu Rijeka Adventa ovog vikenda održat će se razni zabavni i glazbeni programi, kao i programi za djecu, uz neizostavnu gastro ponudu na različitim lokacijama diljem grada.

Uz raznovrsnu gastro ponudu na Trgu riječke rezolucije i Trgu 128. brigade HV-a, ovog vikenda na Trgu Riječke rezolucije na repertoaru je izvrstan glazbeni program, a Trg Ivana Koblera ponovo će biti u znaku ludih DJ partya.

„Odlične gastro ponude ne nedostaje ni na Adventiranju kod Kazališta, gdje posjetitelje očekuje i jako dobra zabava uz prigodan glazbeni program. Tako već ove subote možete uživati u najvećem retro partyju ove zime na kojemu će nastupiti legendarni DJ Luca Montecchi koji će sve posjetitelje dobro zabaviti uz popularne hitove Gunsa, R.E.M.-a, Vanilla ICE-a, Spajsica, Britney, Senne M, Kasandre, I.Bee i mnogih drugih izvođača“, poručuju iz Turističke zajednice grada Rijeke.

Na brojnim lokacijama u gradu nalaze se najljepše kulise za adventsko fotografiranje, gdje će svi posjetitelji imati priliku ovjekovječiti svoj posjet Rijeka Adventu i otići s uspomenom na najčarobniji dio godine.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Osim već tradicionalnih sadržaja poput Kućice Djeda Božićnjaka, klizališta Morska pahuljica, Vlakića Djeda Mraza, ove godine je Turistička zajednica pripremila posebno iznenađenje – ekskluzivnu poslovnicu Poštanskog ureda Djeda Mraza. Vrijedni vilenjaci Poštanskog ureda Djeda Mraza u Riječkom tunelu ovog vikenda nestrpljivo očekuju vaš dolazak, a u subotu u popodnevnom terminu pisma će zaprimati i Djed Mraz osobno.

Radno vrijeme Poštanskog ureda ovog vikenda je u subotu od 9 do 13 sati i od 17 do 21 sat te u nedjelju od 10 do 14 sati“, najavili su iz Turističke zajednice.

Dobra zabava Riječane i sve posjetitelje očekuje i na Trsatu u sklopu programa Adventa na Gradini.

Iz programa Rijeka Adventa do kraja prosinca valja još izdvojiti Gastrofeštu koja će se na Korzu održati 23. prosinca.

U Katedrali sv. Vida, 26. prosinca održat će se tradicionalni koncert „Božić je judi“, dok će 28. prosinca u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije božićni koncert održati Joso Butorac.

Veliko finale, svakako će biti doček Nove godine na Korzu uz DJ Voljena, Vatru i Queen Real Tribute Band.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari