KREĆEMO S DUGIM RUKAVIMA

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Bliži nam se “bablje ljeto”, na Korzo Riječanke i Riječani s dugim rukavima – barem u rukama

Foto: Hrvoje Skočić/RIPORTAL

Nakon nekoliko neugodno prohladnih dana kasnog ljeta, danas je osvanuo prekrasan sunčan dan

Ipak, temperature zraka su se znatno spustile proteklih dana pa se Riječanke i Riječani prijepodne ne usude izaći na Korzo bez dugih rukava- ili na sebi, ili u rukama – “zlu ne trebalo”.

Htjeli ne htjeli, ljeto nam lagano izmiče. Doduše, riječke plaže usred dana još su prilično popunjene kupačima, no i odjevne kombinacije viđene danas na Korzu jasan su pokazatelj da su temperaturni vrhunci iza nas i da nam se približava bablje ljeto za koje se nadamo da će potrajati. Jesen će doći kad-tad, ali neka dođe što kasnije…

Riječko Korzo je i danas blistalo, njime je koračalo na stotine naših dragih i prigodno i lijepo odjevenih sugrađanki i sugrađana. A koga smo danas sve sreli na Korzu, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

(Ako netko od naših fotografiranih sugrađana ne želi da njegova fotografija bude objavljena u ovoj fotogaleriji, može nam to javiti e-mailom na urednik@riportal.hr i uklonit ćemo fotografiju.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari