JESEN NA KORZU

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Elegantan povratak Riječanki i Riječana ‘u duge rukave’: Pogledajte tko je sve danas uživao na Korzu!

Jesen nam je danas stigla na najljepši mogući način – uz sunčano vrijeme i temperaturu zraka od 20 stupnjeva Celzijusa

Prekrasno vrijeme u kombinaciji s posljednjim danom radnog tjedna (za sretnike!) izmamilo je na otvoreno mnoge Riječanke i Riječane koji su u šetnji gradom ili na nekoj od terasa ugostiteljskih objekata upijali zrake sunca.

Mamac za sve je dakako – Korzo! Najljepšom šetnicom na svijetu mora se prošetati kad god se može, bilo poslom ili iz zadovoljstva. A tko ima dovoljno vremena za to, i popiti kavicu!

Riječanke i Riječani spremili su svoje kratke rukave u ormare i odjenuli ipak nešto topliju odjeću – u hladu i uz laganu buricu, posebno u kasnim popodnevnim satima, zna biti i hladnjikavo.

U pomno odabranim odjevnim kombinacijama naše sugrađanke i sugrađani zablistali su na Korzu i ovoga petka, a koga smo sve danas sreli u šetnji Korzom pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari