JESEN NA KORZU

KLIKOM PO RIJECI Ovih dana poseban je užitak prošetati Korzom, pogledajte zašto!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Riječanke, Riječani i svi oni koji su ovoga tjedna pohodili Rijeku i širu okolicu mogli su uživati u prekrasnom jesenskom ugođaju

Vrijeme nas je sve “pomazilo” pa je ovih dana bilo najljepše prošetati Korzom – toplo jesensko vrijeme omogućilo je Riječankama i Riječanima oblačenje najudobnijih i najljepših komada odjeće; a kako zbog (proklete) pandemije više nemamo prilike zablistati negdje vani u noćnim satima, “sve modne snage” mnogi od nas bacaju na primjeren dnevni outfit u kojem i Riječanke i Riječani ovih dana naprosto – blistaju!

Moglo se to i danas vidjeti na Korzu koje se doimalo modnom pistom na otvorenom, a od ljepote i zanimljivih odjevnih kombinacija promatrači nisu mogli skinuti oka.

Iznimka nije ni naš fotoreporter koji nas je “počastio” još jednom atraktivnom fotogalerijom kojom smo ovjekovječili naše drage sugrađane u njihovim najboljim trenucima – onima u šetnji našim, najljepšim Korzom!

Pa pogledajte koga smo sve danas sreli!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari