U LJETNOM IZDANJU

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani blistaju u ljetnim izdanjima, pogledajte koga smo sve danas sreli na Korzu!

Nakon dva ‘pakleno’ sparna dana, kada se u Rijeci ‘jedva moglo disati’, danas nam je osvanuo lijep sunčan ljetni dan

Kako je dan odmicao rasla je i temperatura zraka koja je nakon podneva dosegla i najviše vrijednosti, iznad 30 stupnjeva celzijusa, no sasvim lagani vjetrić ipak je donosio dašak osvježenja odagnavši o nu groznu sparinu.

Ljepotu dana prepoznali su i mnogi naši sugrađani ali i gosti koji su, mogli bi reći od ranih jutarnjih sati odlučili prošetati središtem grada. Netko u želji da obavi neki poslić, netko da razgleda Rijeku dk je temperatura zraka koliko-toliko podnošljiva.

Kako to već priliči ovom godišnjem dobu, outfit je za sve uglavnom vrlo jednostavan – što prozračnija i jednostavnija ljetna haljina, kratki rukavi, udobne tkanine koje daju koži ‘disati’…

A što se tiče estetike, već smo navikli da su naše prelijepe Riječanke i Riječani pravi znalci što se tiče ‘uparivanja’ komada odjeće da sve zajedno u oku promatraka izazove ugodu i izraze zadivljenosti i oduševljenja.

Koga smo sve danas sreli u šetnji središtem grada pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari