NAPOKON OSUNČANI KORZO

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani sa zadovoljstvom prošetali po Korzu u rijetkoj pauzi od kišnih oborina

Jučer i danas nebo nad Rijekom i okolicom napokon se smilovalo – kiša je stala, nakon dugo vremena smo vidjeli i – sunce!

Takvu rijetku priliku trebalo je iskoristiti na pravi način, a to znači – zakoračiti na gradske ulice ili u prirodu. Jučer i danas i Korzo je ponovno zasjalo u najljepšem izdanju, prepuno šetača koji su uživali u suncu i temperaturama zraka primjerenijima jeseni no zimi.

Bila je to prilika i da se odjenu ‘za van’ mnogi komadi odjeće kupljeni upravo za božićno-novogodišnje prigode koji se zbog kiše nisu do sada uspjeli ‘prošetati’ u javnosti. Ili pak neki odjevni predmeti kupljeni na sniženjima koja se već zavladala trgovinama i trgovačkim centrima.

No na stranu outfit, nama je važnije bilo ponovno vidjeti lica naših dragih sugrađanki i sugrađana kojih smo se zaželjeli jer ih u prosinačkim kišnim maglama nismo uspijevali ni vidjeti – a kamoli fotografirati.

Stoga je i naš fotograf Hrvoje Skočić s velikim entuzijazmom ponovno kroz oko objektiva pronašao i zabilježio zanimljive ljude i lica bez kojih ovaj grad ne bi bio ono što jest – jer grad čine ljudi, njegove voljene Riječanke i Riječani.

Pogledajte u našoj fotogaleriji koga smo sve danas sreli na Korzu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari