HEROJI GRADA

Riječanka oduševljena mladima koji su joj pomogli: ‘Oni koji misle da je današnja omladina lijena, neka znaju…’

Arhiva (Photo: D. Pavletic/Pixsell)

Grijanje ‘na drva’ pruža, složit ćemo se svi, najprirodniji i najljepši osjećaj topline u našem domu. No za grijanje ogrjevnim drvom treba se i dobro pomučiti!

S tim je dobro upoznata Riječanka Dragana koja je danas rano poslijepodne sa suprugom sklanjala pošiljku ogrjevnog drva s nogostupa u dvorište. Drva je bilo poprilično, njih samo dvoje, a onda je došla pomoć u vidu – mladih riječkih ‘superheroja’. Došli su im u pomoć sami, i time zauvijek osvojili srce Riječanke Dragane.

‘Danas oko 15.30 sati suprug i ja bacali smo drva u dvorište zgrade, da ih maknemo sa trotoara. Samoinicijativno nam se pridruzilo 7, 8 mladih školaraca, dečki i cure, drugi razred Susačke gimnazije, da nam pomognu u tom poslu,”, prepričava ova Riječanka koja je oduševljena postupkom mladih i pomoći koju su joj pružili.

‘Još jednom zahvaljujemo na pomoći, a oni koji misle da je današnja omladina lijena, neka znaju da su mnogi mladi ljudi vrijedni i spremni pomoći – još jednom naglašavam – samoinicijativno”, posvjedočila je Riječanka koja je svoje iskustvo podijelila i na društvenim mrežama.

Ne preostaje nam drugo no pridružiti se pohvalama mladosti iz drugog razreda Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari