NOVA SEZONA

Klubovi „Primorja“ pozivaju djecu i mlade da postanu dio regionalnog centra vodenih sportova

Klubovi „Primorja“ – vaterpolski i plivački klub te klub sinkroniziranog plivanja te skokova u vodu – na Bazenima Kantrida su predstavili programe koji se djeci i mladima nude u novoj sezoni.

Konferenciji su bili nazočni Samir Barać iz Vaterpolskog kluba „Primorje“, Tara Pavić Mikić iz Plivačkog kluba „Primorje“, Sanja Pavić iz Kluba sinkroniziranog plivanja „Primorje Aqua Maris“ te Dorotea Pešić-Bukovac iz Kluba skokova u vodu „Primorje 2010“.

Nakon kratkog predstavljanja programa koji svaki od navedenih klubova planira ostvariti u narednoj sezoni, novinari su izvješteni i o zajedničkim akcijama koje klubovi pod nazivom „PRIMORJE – regionalni centar vodenih sportova“ kao dio obitelji koja djeluje više od 110 godina ove sezone pokreću te za koje smatraju da će se još više približiti građanima i pokušati obuhvatiti što veći broj djece programima koji su prilagođeni njihovu uzrastu.

Za zajedničke upise djece već je započela promocija putem društvenih mreža klubova i web stranice primorje.org, putem tiskanih promotivnih materijala i promotivnog videa.

Suradnja klubova je namijenjena svoj djeci koja već jesu ili će postati članovi klubova, na način da će tijekom sezone klubovi razmjenjivati informacije o svojim članovima, te će se u slučajevima kada se vidi da sportaš ima kvalitetnije predispozicije za drugi sport preporučiti nastavak bavljenja sportom u drugom klubu u cilju kvalitetnijeg korištenja sportske baze i selekcije koja će omogućiti kvalitetniji razvoj sportaša.

Klubovi započinju i s obilaskom odgojnih i obrazovnih ustanova u regiji sa željom predstavljanja programe klubova, bazene i ulogu sporta u zdravom odrastanju djeteta. Tijekom sezone bit će organizirani pokazni treninzi i otvorena vrata klubova za sve zainteresirane. Roditelji će moći odabrati sport (ili) više njih za koji su zainteresirani a njihova djeca će besplatno sudjelovati na treningu kako bi dobili bolju sliku o programima koji se provode. Zainteresirani roditelji u razgovoru sa stručnim kadrom moći dobiti sve potrebne informacije o programima kluba kao i osobno upoznati osobe s kojima će njihova djeca krenuti u svoje sportske priče.

Suradnja će se nastavljati i na ostalim područjima kao što su organizacije sportsko-rekreativnih programa za članove klubova, kao i razmjenu znanja i iskustava i resursa.

„Cilj je stvaranje još veće i jače zajednice sportaša Primorje koja na temeljima tradicije, uz što kvalitetniju struku gradi optimalno okruženje za stvaranje sportaša i zdravih sportskih navika našoj djeci“, poručuju iz klubova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari