U NARODNOJ ČITAONICI U KOSTRENI SV. LUCIJI

Koja je uloga žena u obitelji pomoraca? Saznajte to u utorak u Dnevnom boravku susjedstva Kostrena

U utorak, 8. rujna 2020. u 18.30 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji (Sveta Lucija 14, Kostrena) održat će se još jedno događanje Dnevnog boravka susjedstva Kostrena, jednog od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture.

Ovoga puta predstavit će se Udruga „Projekt +/-60“ s temom Uloga žene u obitelji pomorca – prednosti i izazovi, nekad i sad. U programu sudjeluju tri generacije žena koje će progovoriti iz aspekta supruge, majke i kćeri pomorca.

Kroz sudjelovanje u Dnevnom boravku ova udruga promišlja o položaju žena pomoraca kao i problemima s kojima se susreću sami pomorci, kao i njihove obitelji.

Ulaz je slobodan.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te OBVEZNO nošenje zaštitnih maski za lice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari