O NOVOM MANDATU

Komadina održao posljednji kolegij u aktualnom mandatu: ”Fokusirat ćemo se na razvoj poljoprivrede i poduzetništva!”

Župan Zlatko Komadina posljednji press kolegij u aktualnom mandatu započeo je optimističnim epidemiološkim prognozama za našu Županiju.

„Ušli smo u žuto s dobrim tendencijama da zakoračimo uskoro i u zeleno područje na epidemiološkim kartama što je dobra vijest za normalizaciju života kao i za kvarnerski turizam. S optimizmom ulazimo u ove ljetne mjesece kao i u novi mandat, završavajući više projekata, ali i pokrećemo nove“, rekao je župan.

Najavio je tako otvaranje Centra za preradu voća kao i Centra za velike zvijeri u Staroj Sušici, zatim dovršetak projekta Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana, a drugi tjedan bit će položen kamen temeljac za sportsku dvoranu Medicinske škole u Rijeci. „Nastavljamo s ulaganjima u svim resorima iz naše nadležnosti. Pripremamo gradnju nove osnovne škole u Marinićima za što ćemo pokušat osigurat novac iz europskih fondova, a ovih dana kreću i radovi nadogradnje škole u Rabu.

Nastavljamo i s projektima zdravstva, od kojih je jedan od većih izgradnja novog Centra hitne medicine, dovršavamo i veliku investiciju rekonstrukcije i nadogradnje Lječilišta Veli Lošinj kao i niz projekata lučke infrastrukture. U novom mandatu više sredstava usmjerit ćemo i u razvoj poljoprivrede te poduzetništva“, najavio je župan. Rekao je također da je sukladno zakonskim rokovima za 17. lipnja sazvana Konstituirajuća sjednica novog saziva Županijske skupštine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari