VIŠE OD 5200 SUDIONIKA!

Korzom će u subotu zavladati šarene maškarice, to je najljepši trenutak cijelog Riječkog karnevala!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovu subotu, 4. veljače u 13 sati, naši najmlađi prošetat će riječkim Korzom 26. put po redu i pokazati vesele maske koje su vrijedno izrađivali tijekom cijele godine

U ovogodišnjoj Dječjoj karnevalskoj povorci očekuje nas više od 5200 sudionika u 54 karnevalske grupe vrtića i osnovnoškolske dobi.

Plesa, glazbe i zabave neće nedostajati, a očekuje nas i bogati program prije početka Dječje karnevalske povorke kada će nas zabavljat zbor Male Tratinčice i Tratinčice. Na Trgu Republike Hrvatske predstavit će se Prve riječke mažoretkinje.

Trasa povorke je već poznata svima. kreće od Rive preko Trga 111. brigade HV-a, Trga Republike Hrvatske, Korza, Scarpine ulice, Trga bana Jelačića, Ribarske ulice, pa do Grobničke rive a završava u zgradi Export Delte gdje je organizirana i prehrana za sve dječje karnevalske grupe.

Kroz cijelu trasu vesele maškarice pratit će voditelji na pet pozornica – na Trgu Republike Hrvatske Ivana Perić, na Korzu Josip Krmpotić, u Scarpinoj ulici ispred Gradske knjižnice zabavljat će nas Nina Dukić-Srok, na Jelačićevom trgu Maja Stepančić te u zgradi Export Delte Lena Stoiljković.

Pogledajte video najavu Kanala Ri:

I ove godine vrijedne ruke oslikavat će lica na nekoliko punktova u gradu pa ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati u Dječjoj karnevalskoj povorci svakako iskoristite priliku za posebno osmišljen maškarani make up.

Svi oni koji neće moći taj dan doći na Korzo naše najmlađe mogu pratiti putem direktnog prijenosa na Kanalu Ri i na mrežnim stranicama Riječkog karnevala.

Pred nama je bogat karnevalski vikend pa nas već u petak očekuju u Domu Pašac maškarani tanci. Subota je rezervirana u popodnevnim satima za Dječju karnevalsku povorku a večer je u znaku Karnevalskih zabava sa Zagrebačkom pivovarom u Export Delti kada na pozornicu izlazi uvijek dobro raspoloženi Jole.

Ni u nedjelju neće biti dosadno jer najmlađi imaju Dječju redutu u Pašcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari