CENTAR TEHNIČKE KULTURE RIJEKA

Krenuli upisi u “Budi++” radionice za djecu i mlade – programiranje, robotika, 3D modeliranje…

U tijeku su upisi u Budi++ radionice iz programiranja i STEM-a u Centru tehničke kulture Rijeka.

Radionice su namijenjene učenicima i mladim osobama, a održavat će se jednom tjedno tijekom cijele školske godine.

Ove godine učenici i mladi mogu upisati šest radionica, od čega tri radionice programiranja i tri radionice koje istražuju svijet STEM-a. Zbog poštovanja epidemioloških mjera, broj mjesta na radionicama je ograničen na nižem broju polaznika nego inače, zato iz CTK Rijeka mole sve zainteresirane da ne čekaju zadnji tren za prijavu.

Uz uobičajene radionice programiranja (Python, Logo, programiranje za mlade), predavači iz CTK Rijeka osmislili su radionice koje kombiniraju programiranje, robotiku, modeliranje, 3D modeliranje, elektroniku i druge grane iz STEM svijeta, a njihov Laboratorij znanja pun je opreme te raznih alata i materijala koje će pritom koristiti.

Sve radionice održavat će se u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka, uz poštivanje mjera opreza zbog epidemiološke situacije. Upisi u radionice su otvoreni do petka, 25. rujna, ili do popunjenja grupe. Više informacija o svakoj radionici, terminima održavanja i upisima potražite na internetskoj stranici CTK Rijeka.

Radionice se provode u sklopu projekta Budi++ kojeg financijski podržavaju Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i INA.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views