"ŽIVA I ZDRAVA"

KRUŽI VIDEO: Riječanka Dorotea na snimci s Instagrama izjavljuje da je živa i zdrava!

Foto: Instagram

Slučaj je prijavljen, za djevojkom traga riječka policija, ali društvenim mrežama kruži video s Instagrama u kojem se Dorotea javlja uživo i kaže da je  – sve u redu

“Svoljevoljno sam otišla, živa sam i zdrava, nitko me ne drži za taoca. I nisam na Škurinjama”, izjavljuje u live-javljanju putem Instagrama 17-godišnja Riječanka za kojom roditelji i policija tragaju već pet dana.

Iz snimke koja kruži društvenim mrežama trenutno se ne može razabrati kada je snimka nastala. Međutim, korisnici na društvenim mrežama, koji vjerojatno poznaju djevojku,  komentiraju kako se sa snimke može razabrati i gdje se Dorotea nalazi!

Podsjetimo, Dorotea Kovačević, 17-godišnjakinja iz Rijeke od 17. travnja se nalazi i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Kristina Kovačević, majka nestale djevojke, slučaj je policiji prijavila još sredinom prošlog tjedna kada je izrazila sumnju da bi se kćer mogla nalaziti s jednim starijim mladićem protiv svoje volje.

Dorotea Kovačević ima 17 godina, smeđu kose i visoka je 168 cm. U trenutku nestanka imala je crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, donji dio svjetlosive trenirke i tenisice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari