TRAŽI JU I POLICIJA

Nestala 17-godišnjakinja iz Rijeke, očajna majka: ‘Strah me da ju nisu zatočili ili još nešto gore’

nestali.gov.hr./Ivo Čagalj/PIXSELL/

Slučaj je prijavljen te za djevojkom traga riječka policija

Nestala je Dorotea Kovačević, 17-godišnjakinja iz Rijeke za kojom traga riječka policija, a od 17. travnja se nalazi i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Kristina Kovačević, majka nestale djevojke, slučaj je policiji prijavila još sredinom prošlog tjedna kada je izrazila sumnju da bi se kćer mogla nalaziti s jednim starijim mladićem protiv svoje volje, piše 24 sata.

“Majka sam i uplašena sam za svoje dijete. Strah me je da mi kćer nisu zatočili ili još nešto gore. U vrijeme tehnoloških mogućnosti čudi me da je policija već pet dana nije uspjela pronaći jer ima mobitel sa sobom”, izjavila je Kristina Kovačević.

Majka također tvrdi da bi se njena kćer već sama vratila kući da može.

Nestala djevojka ima 17 godina, smeđu kose te je visoka 168 cm. U trenutku nestanka imala je crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, donji dio svjetlosive trenirke i tenisice.

Međutim, u međuvremenu je društvenim mrežama počela kolati snimka s Instagrama na kojoj Dorotea Kovačević izjavljuje da je dobro i da je svojevoljno otišla, o čemu više OVDJE.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari