BRZA REAKCIJA VIK-A

Galerija | Kućanstva i lokali u Ul. Ante Starčevića ponovno imaju vodu, djelatnici VIK-a brzo sanirali puknuće cijevi

Zahvat nije bio nimalo jednostavan, vodovodna cijev pukla je u dužini 4 metra

Kako smo već javili, u četvrtak 9.3.2023. u ranojutarnjim satima došlo je do puknuća vodovodne cijevi u dužini od 4 metra u Ulici Ante Starčevića kod kućnog broja 6. Bilo je to neugodno iznenađenje za stanare u toj ulici ali i djelatnike brojnih lokala koji posluju na toj adresi.

Odmah su alarmirane hitne službe a djelatnici Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija brzo su pristupili sanaciji štete.

Dok su trajali radovi na velikom iskopu navedenim područjem kružila je cisterna s vodom kako bi se građani mogli opskrbiti dovoljnim količinama vode.

Radovi su dovršeni prema planu i prema najavama, negdje oko 15 sati kada je voda ponovno potekla cijevima u stanovima i lokalima u toj ulici.

“Sva oštećenja na kamenom popločenju KD ViK će vratiti u prvobitno stanje. Iskop će biti zatrpan i na vrhu privremeno postavljen sloj pijeska, a naknadno će se postaviti kamene ploče.”, poručili su iz VIK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari