KUHARI NA KORZU! Kraljica šparoga vlada prvim od sedam ovogodišnjih Ri gastro dana

Proljeće osim sunčanih i toplijih dana donosi nam na stolove i jednu od najomiljenijih namirnica našega podneblja – kraljicu šparogu!

Signal je to i Ri gastro danima da krenu sa svojim prvim ovogodišnjim izdanjem. Tjedan šparoga od 5. do 12. travnja ulazi na menije ugostitelja Rijeke i okolice, a osim kušanja najfinijih specijaliteta ponovno će se moći ponešto i naučiti – za odrasle se spremaju dvije gastro radionice, a za one mlađe Dječji odjel Stribor Gradske knjižnice Rijeka ponovno organizira veselu istraživačku radionicu.

Gastro Cooking Show izvodi kuhare iz njihovih kuhinja na zrak – na Korzo, gdje će nam prezentirati svoje kreacije na temu šparoga. Kuharskim profesionalcima će u kuhanju i posluživanju asistirati učenici Ugostiteljske škole Opatija te na taj način prezentirati svoju školu i zanimanje.

Gastro Cooking Show uvijek je i prigoda za humanitarno djelovanje, jer su svi prihodi od prodaje zalogaja namijenjeni Socijalnoj samoposluzi.

Nova Ri gastro godina krenula je jače nego ikada, s 26 ugostitelja-partnera koji se od sada protežu i na Viškovo. Odaberite svoje omiljeno mjesto (ili njih više) gdje ćete uživati u šparogama i – u slast!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari