ČAK 10 NOVIH AUTOMATA

Galerija | Lakša i brža kupnja za korisnike; Postavljeni dodatni digitalni automati na otvorenim parkiralištima

Na otvorena parkirališta pod naplatom, stiglo je dodatnih novih 10 digitalnih automata. Nakon postavljanja prvih 10 automata u prosincu 2022.godine, a u sklopu investicijskog ciklusa TD Rijeka plus d.o.o., sada su automati dodatno postavljeni i na sljedećim lokacijama:

Brajdica, Slavka Cindrića i M. Smokvine

Vodovodna ulica te Vodovodna (dvorište)

Ulica Nikole Cara i Josipa Završnika

Cambierieva i Trg kralja Tomislava

Ulica Ivana Zajca

Korisnici su izuzetno dobro prihvatili nove parkirne automate, te su ih u nedavnoj anketi TD Rijeka plus d.o.o. ocijenili odličnom ocjenom. Riječ je o nastavku investicijskog ciklusa, čime se na području grada Rijeke zamjenjuju analogni automati starije tehnologije.

Kupnja za korisnike je jednostavna – prilikom kupnje parkirne karte, potrebno je na zaslonu automata izabrati satnu ili cjelodnevnu kartu, te unijeti registarsku oznaku vozila koje koristi parkirno mjesto. Važno je da upisani podaci budu točni, odnosno da se točno upiše registracija vozila koje koristi parkirno mjesto pod naplatom. Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama (kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama. Automat će nakon plaćanja izdati parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari