KAKO SAM UŽIVAJU

Galerija | Na plaži za pse na Pećinama uživaju i lajavci i njihovi vlasnici: Puna je već od ranog jutra, pogledajte kakav sklad tu vlada!

Ljetu nije kraj, u ljetnim užitcima ne mogu nas omesti ni povremene snažne nevere

U Rijeci je danas, nakon jučerašnje oluje, temperatura nešto niža i iznosi (podnošljivih) 27 stupnjeva Celzijusa. Idealni uvjeti za posjet nekoj od riječkih plaža za pse! Barem jutros, dok se temperatura zraka nije znatno povećala. Ili dok ne dođe nova nevera!

Tako su i riječki ljubitelji pasa i njihovi ljubimci rano stigli na popularnu plažu za pse na Pećinama. Tu se može vidjeti pse najrazličitijih pasmina i navika, no na plaži vlada veliki sklad i želja za zajedničkim uživanjem. Psi imaju priliku ne samo uživati u plivanju i drugim ljetnim radostima već i u međusobnom ‘upoznavanju’ i zajedničkoj igri.

A kako se uživa u ljetu ‘na pseći način’ možete provjeriti i u našoj galeriji fotografija koju potpisuje Pixsellov Goran Kovačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari