U RAZVOJNOJ AGENCIJI PORIN

LEAPin besplatna konferencija stiže u Rijeku te dovodi uspješne riječke poduzetnike!

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) organizira LEAPin jednodnevnu konferenciju koja će se održati u Rijeci, 19. travnja u Riječkoj razvojnoj agenciji Porin

U okviru multidisciplinarne konferencije LEAPin Rijeka, sudionici će se moći educirati o raznim temama poput poduzetništva, razvoja karijere, marketinga, digitalne tehnologije, kreativnosti, umjetne inteligencije i sl. LEAPin konferencije dio su međunarodne konferencije LEAP Summit koja će se održati 15. – 16. svibnja u Zagrebu.

Na LEAPin konferenciji imat ćete priliku upoznati Roberta Levaka, psihologa koji više od 7 godina radi u području digitalnog marketinga. Uža specijalnost su mu neuromarketing i bihevioralni marketing. Robert će održati zanimljivo predavanje u kojem će otkriti tajne kako marketinški stručnjaci utječu na naše ponašanje, kako osvajaju publiku koristeći moć psihologije te kako „kliknuti” s kupcima. Očekuje vas i doza smijeha jer na LEAPin konferenciju stiže Aleks Curać-Šarić, poznati riječki stand up komičar, član LAJNAP comedy skupine. Aleks će odgovarati na razna pitanja vezana za stand up svijet, a moderirat će ga poznata riječka poduzetnica, osnivačica portala Stilueta i vlasnica agencije Alura, Marija Mažar.

U doba gdje umjetna inteligencija i algoritmi sve više preuzimaju kontrolu, biti kreativan postaje izazovnije nego ikad. Ingrid Divković, samostalna književnica, blogerica, kreativna edukatorica te autorica pet knjiga na ovogodišnjem izdanju konferencije održat će radionicu o kreativnosti koja će sudionicima pomoći otključati kreativnost u doba korištenja umjetne inteligencije.

Ako ste se pak pitali kako opstati na tržištu rada, Vanja Prvulović donosi sve bitne odgovore! Vanja je magistra psihologije, priznata NLP trenerica i još mnogo toga, a već 10 godina vodi svoju vlastitu firmu Sinapsa Centar. Bavi se dijagnostikom i razvojem organizacija te razvojem lidera, a na svom će predavanju pričati o dinamici tržišta rada, percepciji poslodavaca i dati savjete za razvoj određenih ključnih vještina. Osim predavanja i radionice, očekuje vas i panel rasprava o razvoju karijere. Sudionice panela su uspješne žene koje su ostvarile iznimna postignuća u vlastitim profesijama te će pričati o svom poslovnom putu i dati korisne savjete za mlade. U panelu sudjeluju: Anja Zambelli Čolak, diplomirana dizajnerica, izvršna i kreativna direktorica Zambelli Brand Designa, vodećeg kreativnog studija za oblikovanje brendova iz Rijeke i Marta Glažar, COO marketinške agencije Rivira d.o.o., dugogodišnja kulturna radnica na malim i velikim produkcijama (Rijeka 2020 EPK, Rikon, Expo GameRi, Rijeka Tattoo Expo).

Osim predavanja, na LEAPin konferenciji moći ćete saznati više informacija o Social Impact Award projektu. Ove godine, predviđen je ukupni nagradni fond od 3.000 eura za najbolje poduzetničke ideje. Stoga, ako želite svoju poduzetničku ideju pretvoriti u stvarnost, prijavite se.

Sudjelovanje na LEAPin konferenciji i radionici je u potpunosti besplatno, no potrebno je izvršiti registraciju. Informacije o programu možete pronaći na službenoj web stranici organizatora, a kako bi ostali u tijeku sa svim novostima, zapratite LEAP Summit na Instagramu i Facebooku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari