MAGLA NA PLATKU: Skijalište danas zatvoreno, ali nedjeljni Maškarani Platak sigurno će se održati!

Foto: tz čavle

Skijalište Platak u subotu je zatvoreno zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta – jake i guste magle, temperature od +4 stupnjeva te količine snijega koja nije dostatna za uređivanje skijaških staza.

Međutim ostali ugostiteljski objekti su otvoreni, gosti mogu posjetiti “Veliki dom”, “Mali dom” i caffe bar na dnu Radeševa “X bar”.

platak magla

I ovaj vikend prometuje autobusna linija Rijeka – Platak – Rijeka, cijena povratne karte je 30 kuna, jednosmjerne 20 kuna.

Bez obzira na vremenske ne/prilike, spektakularna karnevalska zabava Maškarani Platak u nedjelju 31. siječnja održat će se kako je planirano.

Program ispred Velog doma pod geslom “Ki kako more i umi” počet će točno u podne, i bez obzira na ne/mogućnost uživanja u skijanju, sanjkanju, valjanju… po snijegu na improviziranim i šareno ukrašenim pomagalima, organizatori su priredili program s raznim zabavnim igrama. Jer, na Maškaranom Platku ne ocjenjuje se brzina i snaga, već opći karnevalski duh, maštovitost, duhovitost i – otkačenost!

Očekuje se više stotina posjetitelja za koje su organizatori pripremili 500 besplatnih porcija graha, veću količinu žlahtine, a za djecu krafne i čaj.

Sudjelovanje na 13. Maškaranom Platku možete prijaviti do 30. siječnja OVDJE.

I ove godine Maškarani Platak organiziraju Turistička zajednica Općine Čavle i HRT Radio Rijeka, a pod pokroviteljstvom Općine Čavle.

Maškarani platak plakat

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari