KONCERT SELI U HARTERU: Na snowboard platformi Carnival Sessiona 150 kubika snijega s Platka!

U subotu u 13 sati započinje osmi Carnival Snowboard Session. Prateći koncertni program premješten je u Harteru i počinje u 20 sati

Sve je spremno za održavanje 8. Carnival Snowboard Session koji će se u subotu održati na Gatu Karoline Riječke s početkom u 13 sati. Finalne vožnje će završiti do 19 sati. Ulaz na događaj je slobodan za sve zainteresirane.

Natjecat će se 16 natjecatelja iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Srbije te jedna natjecateljica – najbolja hrvatska riderica Ana Rumiha iz Zagreba. Na Gat Karoline Riječke za potrebe natjecanja dopremljeno je 150 kubika snijega s Platka!

Vremenske (ne)prilike pokvarile su planove organizatora da se zabava i druženje nastave na Gatu. Zbog toga su organizatori proglašenje pobjednika i koncert bendova Jonathan, Krešo i Kisele Kiše, Buco i Kalašnjikovi, EXA te DJ-a Svena Nalisa i Rottena preselili u Harteru s početkom u 20 sati. Ulaz na koncert do 21:00 će se naplaćivati 25,00 HRK, a poslije toga 35,00 HRK.

Nakon vijećanja sudaca u 22:30 uslijedit će dodjela nagrada najboljim natjecateljima Carnival Snowboard Sessiona.

CSS 2016_promjena

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari