IZNIMAN ZNAČAJ

Manifestacija Sva lica Platka osvojila Simply the Best turističku nagradu

TZO Čavle u srpnju ove godine prijavila je na tradicionalnu nacionalnu godišnju nagradu – “Simpy the Best” najveće manifestacije koje se održavaju u našoj Općini i od iznimnog su značaja.

Od svih apliciranih prijava manifestacija Sva lica Platka  u organizaciji Društvo sportske rekreacije Kvarner u kategoriji Manifestacije – grupa sport i  rekreacija odabrana među pet najboljih čime je ujedno i dobitnik tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju za  kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i magazin Way to Croatia.

Jučer se u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici održala dodjela iste, a Barbara i Roberta – voditeljice Sva lica Platka preuzele su nagradu i poslale su nam djelić atmosfere

”Ponosni smo na sve naše vrijedne udruge koje rade i trude se tijekom cijele godine, a ova nagrada je dodatna zahvala za cjelogodišnji trud i rad, dokaz da se kvaliteta uvijek prepozna te poticaj i drugim. A mi smo uvijek tu da skupa kreativno razmišljamo, radimo i guramo dalje” poručili su iz TZO Čavle.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari