LOKALNI IZBORI

Marin Miletić: Nikada nećemo biti nečiji žetončići

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Aktualni zamjenik gradonačelnika Marko Filipović (SDP, HSU, IDS, HSS) vodi u Rijeci s osvojenih 30,24 posto glasova, a iza njega je kandidat grupe birača Davor Štimac s osvojenih 16,13 posto, dok Josip Ostrogović (HDZ) ima 13,52 posto osvojenih glasova.

Marin Miletić, MOST-ov kandidat za riječkog gradonačelnika, kazao je za HTV da nije zadovoljan s postojećim rezultatima izbora.

– Zadovoljan jesam što će MOST imati prema trenutačnoj situaciji četiri zastupnika u gradskom vijeću. Bit ćemo itekako snažna opcija koja će se zalagati za poštenje i pravednost. Nikada nećemo biti nečiji žetončići. Ne postoji novac ovoga svijeta kojim bismo ušli u bilo kakve priče s onim političkim opcijama koje su korumpirane, kazao je Miletić za HTV.

Napominje da MOST sutra ima sastanak gradske i županijske organizacije i da će biti donijeta odluka pa će onda ići s njom u javnost.

– Treba biti razborit i vidjeti da je drugi krug za mjesto gradonačelnika daleko, kazao je.

Na pitanje kome će dati potporu – Filipoviću, Ostrogoviću ili Štimcu, kazao je da će se to znati sutradan, nakon što se noć prespava i donese odluka.

– Vjerujem  da su građani Rijeke pametni i da dobro razumiju tko predstavlja koju opciju u gradu te da će donijeti dobru odluku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views