O KOALICIJAMA NAKON IZBORA

Marin Miletić predstavio svoje kandidate za zamjenika gradonačelnika Rijeke

Foto: Neva Funčić/HRT - Radio Rijeka

Petra Mandić i Aleksandar Milaković bit će Mostovi kandidati za zamjenike gradonačelnika Rijeke

Svoj tim za lokalne izbore danas je predstavio saborski zastupnik Mosta i kandidat za riječkog gradonačelnika Marin Miletić koji je još jednom istaknuo da građanima Rijeke nudi poštenje, energiju i slobodu struke.

“Petra Mandić je pravnica koja je radila u privatnom i u javnom sektoru. Ima iskustva vođenja velikih tvrtki, bila je voditeljica ureda predsjednika Sabora, gradska i županijska vijećnica”, predstavio je suradnicu Marin Miletić.

Petra Mandić istaknula je kako će nastojati da komunalne tvrtke i gradske institucije budu brze, učinkovite i jeftine. Kako bi to postigla, primjenjivat će najmodernije sustave upravljanja ljudskim resursima i poslovnim procesima. Također, kao majka četvoro djece, nastojat će da Rijeka postane grad poželjan za život obiteljima s malom djecom.

Aleksandar Saša Milaković je mladi znanstvenik, doktor znanosti koji je nekoliko godina živio u Norveškoj i Finskoj, a trenutno radi na sveučilištu u njemačkom Hamburgu. Odabrao je povratak u rodnu Rijeku koja gubitak nekadašnjih industrija treba zamijeniti usmjeravanjem na gospodarstvo modernih tehnologija i otvorenost poduzetništvu. Stoga je i njemu najveća preokupacija primjena umjetne inteligencije u brodogradnji.

“Svakome tko želi pokrenuti posao u Rijeci, želimo taj proces učiniti što bezbolnijim i motivirati ga za posao upravo u našem gradu, a ne u nekom drugom”, rekao je Milaković.

Na upit novinara o mogućim koalicijama, Marin Miletić rekao je da će o tome razgovarati tek dan nakon lokalnih izbora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari