Maškarani Platak: Subota na “brdu uživanja” u znaku najoriginalnije maškarane zabave!

Photo: Ilustracija (Arhiva/Goran Kovacic/PIXSELL

U subotu, 8. veljače od 11 do 15 sati održat će se tradicionalna manifestacija Maškarani Platak

Sudjelovat će Mesopusna kumpanija Grad Grobnik, Jušto oženjeni – Just Married, Škrljevske maškari, Gornji kraj – Crikvenica, Karnevalska grupa Pom-F-Ri, Pikići, Lahko ćemo, Prijatelji/Amici, Grobnički dondolaši te njemački partneri susjedstva Čavle, zvončarska grupa Vorstandschaft des Klausen i Bärbele Verein iz Immenstada.

Povorka će krenuti u 12 sati ispred Malog doma na Platku, završit će ispred Velikog doma gdje će za sve sudionike biti organizirane animacijske igre.

Najboljima će se dodijeliti i medalje, posjetitelje će od 18 sati zabavljati Frula Band, a u večernjim satima zabava će se preseliti u Dom kulture Čavle gdje u 21 sat započinju maškarani tanci.

Također u subotu, 8. veljače će se u organizaciji udruge Čavjanske maškare i Automotodroma Grobnik održati Grobnički međunarodni Maškarani autorally koji će započeti u 12 sati na adresi Čavja 31.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari