MEGA JACPOT! Otac četvero djece u riječkom automat klubu Wettpunkt Picasso osvojio 998.517,07 kuna!

Nevjerojatnu sreću (ako bude znao raspolagati dobitkom!) imao je sinoć 41-godišnji M.B., otac četvero dijece, koji je u riječkom automat klubu Wettpunkt Picasso osvojio MEGA JACPOT od gotovo milijun kuna, točnije 998.517,07 kuna na automatu br.6.

To je najveći jackpot isplaćen u Hrvatskoj, obavještavaju javnost iz automat kluba Wettpunkt Picasso.

I mi se pridružujemo čestitkama novom riječkom milijunašu, uz savjet, ako nam dozvoli, da više puta razmisli kako najbolje iskoristiti dobitak – a nikako ne poželi uvećati isti daljnjim sudjelovanjem u igrama na sreću.

Wettpunkt Picasso ujedno ovim putem poziva sve zainteresirane da povodom isplate najvećeg dobitka u Hrvatskoj u automat klubovima u utorak u 20:00 sati budu na 5. katu Tower Centra u Rijeci na svečanosti isplate dobitka uz zakusku, piće i dobru glazbu.

Ovo je drugi Wettpunkt milijunaš, jer je prije dva mjeseca u Zagrebačkom automat klubu u Branimir centru isplaćen Jackpot od 992.593,53 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari