METEOALARM UPOZORAVA: Na riječkom području veća vjerojatnost za nevrijeme s pljuskovima i grmljavinom!

U drugom dijelu dana mogući su izraženiji pljuskovi s grmljavinom a mogle bi pasti i veće količine kiše, upozorenje je meteorologa

Meteoalarm je danas ujutro izdao upozorenje za moguće nevrijeme na širem riječkom području. Prema meteorolozima, može se očekivati izraženiji pljuskovi s grmljavinom s većim količinama oborina.

U prognozi vremena Državnog hidrometeorološkog zavoda stoji kako će danas u Hrvatskoj ujutro i prijepodne biti uglavnom djelomice sunčano, a uz više oblaka uglavnom će na Jadranu i u područjima uz Jadran ponegdje biti malo kiše, dok se u unutrašnjosti mjestimice očekuje kratkotrajna magla.

No već poslijepodne, te osobito potkraj dana i u noći, s jačim naoblačenjem očekuje se kiša, pljuskovi i grmljavina. Najviše oborina bit će na sjevernom Jadranu. Zbog mogućnosti nevremena s pljuskovima i grmljavinom, a u Lici i jakih naleta vjetra, Meteoalarm je za većinu Hrvatske objavio žuto upozorenje, što označava potencijalno opasne vremenske uvjete.

meteolarm 1106

Vjetar će biti slab do umjeren južni i jugozapadni, a na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 22 do 28 stupnjeva Celzijusa.

Sutra će u cijeloj Hrvatskoj biti promijenjivo i nestabilno, mjestimice s kišom koja će biti obilnija na Jadranu, posebice srednjem i južnom. Temperature će u cijeloj Hrvatskoj pasti za nekoliko stupnjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari